Ga naar de inhoud

Uit elkaar en toch weer bij elkaar

Scheiden is een worsteling. Met je partner, maar vooral ook met jezelf.

Miranda Boerkamp Geschreven door , laatste update: 03 augustus 2024

Als echtpaar wil je uit elkaar, maar als ouders moet je juist weer samen een nieuw evenwicht vinden. Weer bij elkaar. Een nieuwe balans vinden. In het belang van elkaar, maar vooral in het belang van de kinderen. Ex echtgenoot kun je worden, ex ouder niet. Dagelijks zie ik in de scheidingspraktijk hoe lastig dat is.

Afspraken

In de scheidingsperiode heb je even helemaal genoeg aan jezelf. Aan je eigen emoties en onzekerheid over de toekomst. Er komen allemaal vragen op je af. Hoe moet het met het huis, kan ik blijven wonen, hoeveel heb ik straks te besteden en welke afspraken maken we over de verzorging van de kinderen? Voor mij als scheidingspecialist bij ScheidingsWijze[n] zijn dit allemaal herkenbare dingen. Daarom is ons motto:

moeilijke dingen makkelijker maken

Bereikbaar

Snel duidelijkheid bieden over het zakelijke deel, over hoe je als echtpaar uit elkaar gaat, helpt om goede afspraken te maken over de nieuwe rolverdeling als ouders. Hoe sneller een nieuwe balans is gevonden, hoe beter het is voor jezelf en voor de kinderen. Als scheidingspecialist kan ik daar bij helpen. Snel, deskundig, degelijk en zorgvuldig. En je kunt me (bijna) altijd bereiken. Ook ’s avonds en in het weekend.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Miranda Boerkamp
Miranda Boerkamp


Plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen