Ga naar de inhoud

Scheidingsspecialist of mediator?

Ik stop er mee…

Miranda Boerkamp Geschreven door , laatste update: 03 augustus 2024

Ik stop er mee om mezelf mediator te noemen. Ik ben wel mediator en onder ons gezegd en gezwegen, nog een hele goede ook.
Ik ben degelijk opgeleid, heb veel geduld, kan goed luisteren, raak niet in de war van emoties, kan bruggen bouwen en ik heb dan ook heel wat ingewikkelde conflicten helpen oplossen. Daar gaat het niet om.

Misverstand

Maar de term mediator leidt nogal eens tot een misverstand. Als scheidingsspecialist bij ScheidingsWijze[n] hoor ik vaak dat mensen denken dat een mediator probeert een huwelijksbreuk te lijmen, dat hij echtparen weer bij elkaar wil praten. Daar is op zich niks op tegen, het is mooi als mensen het toch nog weer met elkaar willen proberen, maar dat is niet de dagelijkse praktijk.

In de dagelijkse praktijk zitten veel mensen niet te wachten op lange moeilijke gesprekken over hun relatie. Die hebben ze al gehad. Ze willen hun huwelijk op een goede en waardige manier beëindigen. Met duidelijke, fiscaal en juridisch waterdichte afspraken, vastgelegd in convenant en ouderschapsplan. Dan ben je bij mij aan het goede adres. Snel, deskundig, degelijk en zorgvuldig.

Makkelijker

Moeilijke dingen makkelijker maken, is het motto van ScheidingsWijze. Ik noem mij dus vanaf vandaag alleen nog scheidingspecialist. Vertel dat aan iedereen die het horen wil. En dat ik ook een goede mediator ben, hou dat maar voor u zelf. Je weet nooit of dat nog eens van pas komt…..

Gratis informatiegesprek

Meer informatie? Neem telefonisch contact op of vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Miranda Boerkamp
Miranda Boerkamp


Plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen