Ga naar de inhoud

De ontknoping

Een weg uit de verwarring Weet je niet meer wat je voelt en denkt en hoe dat eigenlijk komt? Denk je ook vaak ‘dit is niet wat

Miranda Boerkamp Geschreven door , laatste update: 03 augustus 2024

Een weg uit de verwarring

Weet je niet meer wat je voelt en denkt en hoe dat eigenlijk komt? Denk je ook vaak ‘dit is niet wat ik wil!’ dan is De ontknoping wat voor jou. Neem afscheid van de verwarring die jouw gedachten veroorzaken en omarm de gedachten die jou rust zullen geven.

Inhoud

Je bent boos, bang en/of bedroefd en je gedachten doen er nog een schepje bovenop. Bij de ontknoping wordt de wirwar tussen gedachten, gevoelens, emoties en handelen ontrafeld. Je kan zélf krachtig, liefdevol en sterk zijn, zonder dat je je overgeleverd voelt aan de situatie en de keuzes van anderen. Kortom, hoe krijg je je geluk (weer) in eigen hand.

Deelname

Wil je ook ontrafeld worden en een nieuwe start maken? De ontknoping wordt regelmatig gepland en er is plaats voor max. 10 personen. De workshop zal kan indien gewenst ook één op één plaatsvinden.

Inschrijving

Dit kan door ons te bellen op 085 – 0161517, te mailen naar info@scheidingswijze.nl of contact op te nemen met ScheidingsWijze[n].

Miranda Boerkamp
Miranda Boerkamp


Plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen