Ga naar de inhoud
Mediator Amsterdam

Mediation in Amsterdam

Van Eeghenlaan 27,  1071 EN  Amsterdam

(uitsluitend op afspraak)

Afspraken kunnen ook in onze andere vestigingen in Amsterdam

IJsbaanpad 9 ,  1076 CV  Amsterdam

Binnenkant 24,  1011 BH  Amsterdam

Ma t/m za: 09.00 – 20.00 uur

Scheidingsspecialist/ Mediator Amsterdam e.o

Of je nu samenwoont, geregistreerd partner of getrouwd bent: als je uit elkaar gaat, is er veel te regelen. Alles waarop jullie eerst vertrouwden is ineens onzeker en moet opnieuw worden ingericht, zeker als er kinderen zijn. Vanuit zakelijke en persoonlijke ervaring weet ik dat het op zo’n moment belangrijk om op iemand te kunnen bouwen die je met kennis van zaken op een heldere, zorgvuldige en praktische manier door deze fase heenloodst. Als familiemediator en scheidingsspecialist luister ik goed naar jullie allebei en begeleid jullie om tot goede, toekomstbestendige afspraken te komen.

Als er kinderen betrokken zijn bij de scheiding heb ik daar alle aandacht voor. Soms vinden ze het fijn om met mij in gesprek te gaan en verwerken we punten die voor hen belangrijk zijn in het ouderschapsplan.

Uit ervaring weet ik ook dat (heftige) emoties onderdeel -en misschien wel oorzaak- zijn van de situatie waarin jullie je op dit moment bevinden en kan deze ook vertalen naar de dieperliggende behoeftes waardoor deze emoties in de toekomst een minder negatieve rol zullen spelen.

Aan het eind van onze gesprekken verwerk ik alle afspraken in de documenten die nodig zijn om de scheiding officieel te maken. Dit zijn:

  • Het echtscheidingsconvenant;
  • Het ouderschapsplan;
  • De alimentatieberekening,

Mijn wens en einddoel is dat jullie met aandacht voor ieders belangen een streep zetten onder het verleden. En nog belangrijker, dat jullie beide weer met een frisse blik, duidelijkheid en een mate van onbezorgdheid de toekomst tegemoet kunnen treden waarbij oude emoties minder een rol zullen spelen.

Als lid van ScheidingsWijze[n] ben ik onderdeel van een team scheidingsspecialisten/ Mediators. We zijn specialisten in Familiezaken met expertise en kennis omtrent complex financiële, juridische, fiscale, emotionele vraagstukken die bij een scheiding kunnen komen kijken.

Gratis informatiegesprek

Meer informatie? Neem telefonisch contact op of vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Gratis informatiegesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ScheidingsWijze ervaringen

Wat zeggen anderen
Bekijk alle ervaringen

Michele

“Kennis betekent ook weten wat je niet weet. De consulent ging op geen enkel moment de competenties te buiten en gaf duidelijk aan wanneer ruggespraak nodig was. Dus nee, geen suggesties. Ik heb nu al mensen die zelf aan het modderen waren met onze mediator jaloers gemaakt. De notaris vroeg ons wie had geholpen met het convenant (en het ouderschapsplan), het was een van de betere die hij ooit had gezien. De gestructureerde aanpak van Miranda paste erg goed bij de situatie waar wij in zaten/ ik zat. Met enerzijds gepaste afstand en anderzijds inlevingsvermogen heeft zij onze kluwen snel en vakkundig ontward.”

Marije van der Waal

“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”

Celine

“Ik heb 17 Juli de sleutel gekregen van ons huis ik en mijn kids zijn jou MEGA dankbaar, dat we dit voor mekaar gekregen hebben. We zijn nu druk aan het klussen en ik denk dat we er volgende week of die week erop intrekken. EEN DIKKE KNUFFEL VAN ONS, Groetjes ” Celine

Piet

“Ik heb het ervaren als positief en onafhankelijk en er was ruimte voor emotie.”