Ga naar de inhoud
Kies voor het nieuwe scheiden

Mediation in Zevenbergen

Prins Hendrikstraat 22, 4761 AH Zevenbergen

(uitsluitend op afspraak)

Ma t/m za: 09.00 – 20.00 uur

Scheidingsspecialist/ Mediator Zevenbergen e.o

Herken je dit…

Jij en je partner zijn al heel wat jaren samen, hebben lieve kinderen, een mooie koopwoning en een heel druk leven. Maar het voelt niet meer goed. De liefde is over. En misschien is er zelfs iemand in beeld die je eigenlijk ook wel heel leuk vindt… Je wilt eigenlijk een nieuwe start maken, maar dan zonder je partner. Je wilt de relatie beëindigen en hebt dat ook al met je partner besproken. Poeh wat was dat een moeilijk gesprek… Je voelt je hierdoor heel verdrietig en ervaart schuldgevoel naar je partner en naar je kinderen. Maar jij en je partner hebben, ondanks alle verdriet, het beste met elkaar voor en met de kinderen. Jullie zijn voornemens om de scheiding in gang te zetten en er samen uit te komen. Maar…

  • …waar moet je beginnen? Je ziet door de bomen het bos niet meer…
  • …hoe kan je objectieve en weloverwogen beslissingen nemen, terwijl er zoveel emoties in het spel zijn en je geen idee hebt waarover je allemaal moet beslissen?
  • …hoe maken jij en je partner afspraken over de zorg, omgang en verdeling van de kosten van jullie kinderen, zodat de kinderen niet al te veel last gaan ervaren van de scheiding?
  • …hoe ziet jouw financiële plaatje er dan straks uit: kun je wel rondkomen, kun je voor je kinderen zorgen, heb je een dak boven je hoofd?
  • …word je nog ooit gelukkig? Wordt je partner ooit nog gelukkig? Gaan jullie allebei weer rust voelen? Word je wel ècht gehoord door je partner?
  • …kan jouw partner zichzelf wel redden? Qua financiën, omgang met de kinderen en een nieuwe levenssituatie?
  • …is er vrede over het besluit van de scheiding? En kunnen jullie allebei weer een nieuwe start maken?

Ik kan jullie helpen!

Wij bieden scheidende partners, die door de bomen het bos niet meer zien en een gehaast en druk leven hebben, structuur en duidelijkheid over hun keuzemogelijkheden. Van het begin tot het einde van de scheiding. Hierbij geef ik voldoende aandacht aan alle gevoelens die er spelen, zonder te oordelen over de situatie en zonder de beoogde resultaten uit het oog te verliezen. Zodat ze weer snel duidelijkheid, zekerheid en rust gaan voelen. 

MfN mediator

Ik sta bij het door de Rechtspraak erkende kwaliteitsregister MfN geregistreerd als gespecialiseerd Familie-en Scheidingsmediator. Dit is een beschermde titel. Verder ben ik lid van het netwerk Scheidingswijze(n). Dit is een netwerk met enthousiaste leden die hun kennis en ervaring graag willen delen. Daarnaast heb ik specialisten in mijn eigen netwerk, die jullie en mij kunnen helpen bij financieel, fiscaal of anderszins complexe scheidingen. Dus gedurende het hele scheidingsproces kunnen jullie vertrouwen op mijn ondersteuning en dat van mijn netwerk.

Elke dag zet ik me vol in om mensen die uit elkaar willen, te helpen bij dit moeilijke proces. Dat is wat ik het allerliefste doe, want ik merk dat mensen door mijn begeleiding weer in staat zijn om een nieuw begin te maken zonder hun partner. En dat ze weer rust, zekerheid en zelfvertrouwen gaan voelen.

Gratis informatiegesprek

Meer informatie? Neem telefonisch contact op of vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Gratis informatiegesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ScheidingsWijze ervaringen

Wat zeggen anderen
Bekijk alle ervaringen

Michele

“Kennis betekent ook weten wat je niet weet. De consulent ging op geen enkel moment de competenties te buiten en gaf duidelijk aan wanneer ruggespraak nodig was. Dus nee, geen suggesties. Ik heb nu al mensen die zelf aan het modderen waren met onze mediator jaloers gemaakt. De notaris vroeg ons wie had geholpen met het convenant (en het ouderschapsplan), het was een van de betere die hij ooit had gezien. De gestructureerde aanpak van Miranda paste erg goed bij de situatie waar wij in zaten/ ik zat. Met enerzijds gepaste afstand en anderzijds inlevingsvermogen heeft zij onze kluwen snel en vakkundig ontward.”

Marije van der Waal

“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”

Celine

“Ik heb 17 Juli de sleutel gekregen van ons huis ik en mijn kids zijn jou MEGA dankbaar, dat we dit voor mekaar gekregen hebben. We zijn nu druk aan het klussen en ik denk dat we er volgende week of die week erop intrekken. EEN DIKKE KNUFFEL VAN ONS, Groetjes ” Celine

Piet

“Ik heb het ervaren als positief en onafhankelijk en er was ruimte voor emotie.”