Ga naar de inhoud
Mediator Zutphen

Mediation in Zutphen

Piet Heinstraat 11, 7204 JN Zutphen

(uitsluitend op afspraak)

Ma t/m za: 09.00 – 20.00 uur

Miranda Boerkamp - Scheidingswijze

Miranda Boerkamp

(Online) MfN Mediator / ScheidingsSpecialist / High Trust RvR / (Relatie en Stiefplan) Coach / Eigenaar ScheidingsWijze

Certificaten Miranda Boerkamp

Scheidingsspecialist/ Mediator Zutphen e.o.

Miranda Boerkamp is scheidingsspecialist, MfN familiemediator, (Stiefplan) coach, tevens oprichter en eigenaar van Wijzen BV, waar ook ScheidingsWijze deel van uitmaakt.

Door haar jarenlange ervaring heeft zij scherp inzicht in menselijke processen. Ze creëert helderheid in alle opties en keuzes die er zijn als je met een scheiding te maken krijgt. Dat kan in sommige gevallen zélfs met een vleugje humor… En gelukkig is er ook levenservaring o.a. op scheidingsgebied en niets menselijks is vreemd.

Miranda is geboren in Zutphen (1971) en is een open, warme en resultaatgerichte scheidingsspecialist.

Ik begeleid jullie stap voor stap door het scheidingsproces. Ook als het een emotionele achtbaan is. Doch is het geen relatietherapie. We kijken even terug, staan stil en richten ons dan op de toekomst.

Als de beslissing is genomen om te gaan scheiden, kom je in een turbulente tijd terecht. In praktisch opzicht, er moeten nu veel zaken geregeld worden, maar ook emotioneel. Vele vragen en onzekerheden, zeker als er kinderen zijn. Maar tevens is een scheiding naast afscheid nemen ook een nieuw begin. Het is dus zaak om alles zo goed mogelijk te regelen.

Mijn ondersteuning als scheidingsspecialist heeft verschillende kanten. Waarin we ruimte creëren voor de emotionele aspecten, dit is noodzakelijk om de praktische zaken te regelen, denk bijvoorbeeld aan de alimentatie, de financiële- en materiële zaken en, als er kinderen zijn, het ouderschapsplan. Een goed ouderschapsplan geeft duidelijkheid en rust voor de kinderen en voor de ‘collega-ouders’ zelf.

Ik bied jullie op deze terreinen structuur en inzicht in de processen die gaande zijn. Alleen mediation voldoet vaak niet en dan komen mijn levenservaring en coach kwaliteiten goed van pas. Mijn manier van werken is zeer praktisch en gericht op haalbaarheid en de realiteit. De ervaring leert dat dat in zo’n turbulente tijd meer dan welkom is. Een goed scheidingsproces biedt houvast en vertrouwen in de volgende fase en in de toekomst.

Miranda is met haar scheidingspraktijk verantwoordelijk voor de StedenDriehoek naast de werkzaamheden/ trainingen die ze als mede-eigenaar voor de leden van het netwerk ScheidingsWijze[n] verricht. ScheidingsWijze staat garant voor een bundeling van expertise en up to date kennis.

Als gecertificeerd MfN mediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand is zij ook bevoegd om als je een laag inkomen hebt subsidie aan te vragen maar ook doorverwijzingen van de rechtbank op te pakken.

Haar mediation brengen je altijd verder en met haar inzet wordt een oplossing gevonden voor een geschil en de scheiding van A tot Z afgerond.

Gratis informatiegesprek

Meer informatie? Neem telefonisch contact op of vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Gratis informatiegesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ScheidingsWijze ervaringen

Wat zeggen anderen
Bekijk alle ervaringen

Michele

“Kennis betekent ook weten wat je niet weet. De consulent ging op geen enkel moment de competenties te buiten en gaf duidelijk aan wanneer ruggespraak nodig was. Dus nee, geen suggesties. Ik heb nu al mensen die zelf aan het modderen waren met onze mediator jaloers gemaakt. De notaris vroeg ons wie had geholpen met het convenant (en het ouderschapsplan), het was een van de betere die hij ooit had gezien. De gestructureerde aanpak van Miranda paste erg goed bij de situatie waar wij in zaten/ ik zat. Met enerzijds gepaste afstand en anderzijds inlevingsvermogen heeft zij onze kluwen snel en vakkundig ontward.”

Marije van der Waal

“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”

Celine

“Ik heb 17 Juli de sleutel gekregen van ons huis ik en mijn kids zijn jou MEGA dankbaar, dat we dit voor mekaar gekregen hebben. We zijn nu druk aan het klussen en ik denk dat we er volgende week of die week erop intrekken. EEN DIKKE KNUFFEL VAN ONS, Groetjes ” Celine

Piet

“Ik heb het ervaren als positief en onafhankelijk en er was ruimte voor emotie.”