Ga naar de inhoud
Mediator Nijmegen

Mediation in Nijmegen

Oranjesingel 24,  6511 NV  Nijmegen

(uitsluitend op afspraak)

Ma t/m za: 09.00 – 20.00 uur

André Blanken

André Blanken

MfN Mediator / ScheidingsSpecialist / High Trust RvR / Lid van ScheidingsWijze

Certificaten-Andre-Blanken-ScheidingsWijze

Mediator in Nijmegen

Bent u op zoek naar een professionele mediator in Nijmegen die uw situatie echt begrijpt? Onze mediationdiensten zijn speciaal ontworpen om scheidende stellen met zorg en begrip te helpen bij het vinden van vreedzame en duurzame oplossingen. Met jarenlange ervaring en een empathische benadering zorgen onze mediators ervoor dat het scheidingsproces zo soepel en menselijk mogelijk verloopt.

Waarom Kiezen voor Mediation?

Mediation biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele scheidingsprocedures. In plaats van een langdurige en kostbare rechtszaak, kunnen stellen via mediation in een vertrouwelijke en ondersteunende setting onderhandelen over de voorwaarden van hun scheiding. Dit proces bevordert open communicatie en samenwerking, wat essentieel is voor het bereiken van wederzijds bevredigende afspraken. Onze mediators in Harderwijk begrijpen de emotionele en praktische uitdagingen waar u voor staat en zijn er om u te helpen deze samen aan te pakken.

Onze Diensten

Bij onze vestiging in Nijmegen bieden wij een breed scala aan mediationdiensten, waaronder:

  • Scheiding en Echtscheiding: Begeleiding bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan, met aandacht voor uw gevoelens en zorgen.
  • Financiële Afspraken: Hulp bij het eerlijk verdelen van bezittingen, schulden en het regelen van alimentatie, zodat beide partijen zich gehoord en begrepen voelen.
  • Ouderschapsplan: Ondersteuning bij het maken van afspraken over de zorg en opvoeding van de kinderen, met hun welzijn voorop.
  • Communicatie en Conflictbeheersing: Verbeteren van de communicatie tussen beide partijen om toekomstige conflicten te minimaliseren en een harmonieuze toekomst te waarborgen.

Onze Aanpak

Onze mediator in Nijmegen zijn getrainde professionals die een neutrale positie innemen. Wij luisteren aandachtig naar beide partijen en helpen hen om hun belangen en zorgen op een constructieve en respectvolle manier te uiten. Ons doel is om een oplossing te vinden die voor beide partijen acceptabel is, zonder dat er een winnaar of verliezer is. Wij begrijpen dat scheiden een emotioneel zware tijd is, en wij zijn er om u te ondersteunen met empathie en respect.

Het Proces

Het mediationproces begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we uw situatie en behoeften bespreken. Vervolgens plannen we een reeks sessies waarin we stap voor stap alle relevante onderwerpen behandelen. Aan het einde van het proces stellen we een juridisch bindend document op waarin alle gemaakte afspraken worden vastgelegd.

Neem Contact met Ons Op

Kies voor mediation in Nijmegen en ervaar de voordelen van een respectvolle en empathische scheidingsprocedure. Wij wijzen jullie de weg!

Gratis informatiegesprek

Meer informatie? Neem telefonisch contact op of vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Gratis informatiegesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ScheidingsWijze ervaringen

Wat zeggen anderen
Bekijk alle ervaringen

Michele

“Kennis betekent ook weten wat je niet weet. De consulent ging op geen enkel moment de competenties te buiten en gaf duidelijk aan wanneer ruggespraak nodig was. Dus nee, geen suggesties. Ik heb nu al mensen die zelf aan het modderen waren met onze mediator jaloers gemaakt. De notaris vroeg ons wie had geholpen met het convenant (en het ouderschapsplan), het was een van de betere die hij ooit had gezien. De gestructureerde aanpak van Miranda paste erg goed bij de situatie waar wij in zaten/ ik zat. Met enerzijds gepaste afstand en anderzijds inlevingsvermogen heeft zij onze kluwen snel en vakkundig ontward.”

Marije van der Waal

“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”

Celine

“Ik heb 17 Juli de sleutel gekregen van ons huis ik en mijn kids zijn jou MEGA dankbaar, dat we dit voor mekaar gekregen hebben. We zijn nu druk aan het klussen en ik denk dat we er volgende week of die week erop intrekken. EEN DIKKE KNUFFEL VAN ONS, Groetjes ” Celine

Piet

“Ik heb het ervaren als positief en onafhankelijk en er was ruimte voor emotie.”