Ga naar de inhoud
Mediator Maastricht

Mediation in Maastricht

Stationsplein 8K, 6221 BT Maastricht

(uitsluitend op afspraak)

Ma t/m za: 09.00 – 20.00 uur

Mediator in Maastricht

Wij zijn allen scheidingsspecialist, mediator met familie-accreditatie en coach. Wij zijn namelijk van mening dat alleen mediator zijn onvoldoende is om de scheiding van A tot Z te regelen.

Scheiden doe je samen!

Eenmaal de beslissing genomen om uit elkaar te gaan, dan moet je toch samen een aantal belangrijke zaken regelen. Dit kan een emotioneel proces zijn, waarbij zaken die voorheen zo vanzelfsprekend waren dat opeens niet meer zijn. Scheiden betekent nieuwe spelregels afspreken en dat kun je maar beter goed doen.

Middels mediation begeleid ik in het maken van afspraken waarover je het samen eens bent/wordt; zoals omgang met de kinderen, verdeling van geld en huis, eventuele alimentatie en opgebouwde pensioenen. Zijn jullie het over punten niet eens? Dan gaan we samen kijken wat ervoor nodig is om hier toch samen afspraken over te maken. Uiteindelijk komen jullie samen tot een duurzame oplossing die voor beiden ook na de scheiding werkt. Je gaat immers wel uit elkaar maar neemt geen afscheid van elkaar.

Jullie zitten in een onrustige fase van jullie leven met veel vragen en emoties. Ons streven is om voor jullie rust en overzicht te creëren waarbij emoties ook een plek krijgen. Wij zorgen ervoor dat jullie samen in staat zijn om afspraken voor de toekomst te maken ook als dat in eerste instantie lastig lijkt. Uiteindelijk kom je er samen beter uit.

Vanuit een enorm rechtvaardigheidsgevoel en geloof dat mensen in de basis goede intenties hebben proberen wij partijen weer tot elkaar te brengen om tot gezamenlijke afspraken te komen. Wij doen dat door rust te creëren en opbouwen van onderling vertrouwen. Jullie vervolgens inzicht laten krijgen in elkaars standpunten, overtuigingen, belangen en aannames. Om van daaruit verder te kijken naar mogelijke lange termijn oplossingen.

Gratis informatiegesprek

Meer informatie? Neem telefonisch contact op of vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Gratis informatiegesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ScheidingsWijze ervaringen

Wat zeggen anderen
Bekijk alle ervaringen

Michele

“Kennis betekent ook weten wat je niet weet. De consulent ging op geen enkel moment de competenties te buiten en gaf duidelijk aan wanneer ruggespraak nodig was. Dus nee, geen suggesties. Ik heb nu al mensen die zelf aan het modderen waren met onze mediator jaloers gemaakt. De notaris vroeg ons wie had geholpen met het convenant (en het ouderschapsplan), het was een van de betere die hij ooit had gezien. De gestructureerde aanpak van Miranda paste erg goed bij de situatie waar wij in zaten/ ik zat. Met enerzijds gepaste afstand en anderzijds inlevingsvermogen heeft zij onze kluwen snel en vakkundig ontward.”

Marije van der Waal

“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”

Celine

“Ik heb 17 Juli de sleutel gekregen van ons huis ik en mijn kids zijn jou MEGA dankbaar, dat we dit voor mekaar gekregen hebben. We zijn nu druk aan het klussen en ik denk dat we er volgende week of die week erop intrekken. EEN DIKKE KNUFFEL VAN ONS, Groetjes ” Celine

Piet

“Ik heb het ervaren als positief en onafhankelijk en er was ruimte voor emotie.”