Ga naar de inhoud
Mediator Naarden

Mediation in Naarden

Gooimeer 1, 1411DV Naarden

(uitsluitend in afspraak)

Ma t/m za: 09.00 – 20.00 uur

Mediator Naarden

Als je uit elkaar gaat dan komt er een hoop op je af. Het is vaak een periode waarin alles op zijn kop staat, waarin je veel piekert en je onzeker voelt over de toekomst. Waar ga je straks wonen (met je kinderen), hoe moet dat financieel, wat moet er allemaal worden geregeld, maar het belangrijkste: hoe komen jullie kinderen hier ‘goed’ uit?

Relaties kunnen eindigen. Als je kinderen hebt blijf je, of je dat nu wilt of niet, met elkaar verbonden. Goede afspraken maken het (gezamenlijk) ouderschap makkelijker. Een mediator kan daarbij helpen. Kies voor gezamenlijk ouderschap en goede afspraken voor de toekomst, voor jullie zelf maar vooral in het belang van jullie kinderen. Ik begeleid jullie graag bij jullie gesprekken over hoe je dat kunt bereiken. We werken er dan samen aan dat alles goed wordt geregeld op een manier die bij jullie past en ook financieel en juridisch haalbaar is.

Tenslotte leg ik alle afspraken voor jullie vast in de documenten die, afhankelijk van jullie situatie, nodig zijn om de scheiding officieel te maken:

  • Echtscheidingsconvenant
  • Ouderschapsplan
  • Alimentatieberekening

Je bent samen met je (ex-) partner van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek. Ik kan jullie desgewenst ook thuis bezoeken.

Gratis informatiegesprek

Meer informatie? Neem telefonisch contact op of vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Gratis informatiegesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ScheidingsWijze ervaringen

Wat zeggen anderen
Bekijk alle ervaringen

Michele

“Kennis betekent ook weten wat je niet weet. De consulent ging op geen enkel moment de competenties te buiten en gaf duidelijk aan wanneer ruggespraak nodig was. Dus nee, geen suggesties. Ik heb nu al mensen die zelf aan het modderen waren met onze mediator jaloers gemaakt. De notaris vroeg ons wie had geholpen met het convenant (en het ouderschapsplan), het was een van de betere die hij ooit had gezien. De gestructureerde aanpak van Miranda paste erg goed bij de situatie waar wij in zaten/ ik zat. Met enerzijds gepaste afstand en anderzijds inlevingsvermogen heeft zij onze kluwen snel en vakkundig ontward.”

Marije van der Waal

“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”

Celine

“Ik heb 17 Juli de sleutel gekregen van ons huis ik en mijn kids zijn jou MEGA dankbaar, dat we dit voor mekaar gekregen hebben. We zijn nu druk aan het klussen en ik denk dat we er volgende week of die week erop intrekken. EEN DIKKE KNUFFEL VAN ONS, Groetjes ” Celine

Piet

“Ik heb het ervaren als positief en onafhankelijk en er was ruimte voor emotie.”