Ga naar de inhoud
Mediator Utrecht

Mediation in Utrecht

Nieuwegracht 29, 3512 LD Utrecht

of

Stationsweg 61A, 3621 LK Breukelen

(uitsluitend op afspraak)

Ma t/m za: 09.00 – 20.00 uur

Max Rens - ScheidingsWijze

Max Rens

MfN Mediator / ADR Mediator / ScheidingsSpecialist / Lid van ScheidingsWijze

Certificaten Max Rens

Mediator in Utrecht

Wanneer je besluit uit elkaar te gaan, gebeurt er ineens heel veel; Je moet rationele beslissingen nemen, terwijl de emoties door je lijf gieren en dan krijg je ook nog eens (on)gevraagd advies van iedereen om je heen.

Daarom is een onafhankelijk en onpartijdig mediatior zo belangrijk en neem ik jullie mee in wat écht belangrijk is. Daarbij nodig jullie ik jullie uit om alle vragen te stellen, die jullie hebben. Zo blijft een lastig en emotioneel traject respectvol en krijgen jullie gezamenlijk de kennis, die jullie nodig hebben om beslissingen te nemen. Ben je benieuwd wat ik voor jullie situatie kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op en boek een gratis kennismaking.

Mijn doel als scheidingsexpert is om jou en je ex-partner rust te geven in een bewogen tijd. Ik help jullie met alles rondom het regelen van de scheiding, waaronder het verdelen van het vermogen, het verdelen van de pensioenen tot het opstellen van een ouderschapsplan voor de kinderen. Dit alles doe ik al sinds 2013 met veel toewijding en kennis. Jullie kunnen ervan op aan, dat ik jullie altijd naar beste kunnen ondersteun met jullie scheiding.

Het proces van begin tot eind

Zodra jullie contact met mij hebben opgenomen, plan ik een eerste gesprek met jullie beide in. Vaak kom ik hiervoor bij jullie thuis omdat jullie dan alle spullen bij de hand hebben. Tijdens dit gesprek krijgen jullie inzicht in de kosten en in de werkwijze. Daarna krijgen jullie allebei apart toegang tot mijn portaal. Daarin voeren jullie de benodigde gegevens in, uploaden jullie documenten en maken jullie samen een start met het ouderschapsplan. Vervolgens zorg ik met jullie in de mediationgesprekken ervoor, dat alle stukken in heldere taal jullie wensen weergeven, zodat jullie verder kunnen. Tenslotte zorg ik ervoor, dat eventuele procedures voor het definitief maken van de scheiding in gang worden gezet, zodat een scheiding definitief wordt.

Mijn motto is, dat een scheiding het moment zou moeten zijn om samen apart verder te gaan. Dit betekent, dat een scheiding geen exacte wetenschap is maar een proces van gunning, waarbij jullie veel van elkaar kunnen vragen. Het is daarom belangrijk dat jullie duidelijkheid krijgen om de vrijheid te ervaren om verder te kunnen. Vervolgens is het zaak om ieders leven opnieuw in te richten en grip te krijgen op de toekomst. Zo kunnen jullie beide jullie eigen kant op gaan.

Het gehele proces is ingericht volgens de normen van de AVG, wat betekent, dat alle verstrekte informatie veilig is voor derden.

Mijn kernwaarden zijn: respect, onafhankelijkheid, onpartijdigheid, humor, transparantie, praktische aanpak en gedegen juridische vastlegging van de afspraken met respect voor alle emoties.arden zijn: respect, onafhankelijkheid, onpartijdigheid, humor, transparantie, praktische aanpak en gedegen juridische vastlegging van de afspraken met respect voor alle emoties.

Gratis informatiegesprek met Max

Heb je vragen of wil je graag een gratis informatiegesprek inplannen met Max? Neem telefonisch contact op of vraag direct een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Gratis informatiegesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ScheidingsWijze ervaringen

Wat zeggen anderen
Bekijk alle ervaringen

Michele

“Kennis betekent ook weten wat je niet weet. De consulent ging op geen enkel moment de competenties te buiten en gaf duidelijk aan wanneer ruggespraak nodig was. Dus nee, geen suggesties. Ik heb nu al mensen die zelf aan het modderen waren met onze mediator jaloers gemaakt. De notaris vroeg ons wie had geholpen met het convenant (en het ouderschapsplan), het was een van de betere die hij ooit had gezien. De gestructureerde aanpak van Miranda paste erg goed bij de situatie waar wij in zaten/ ik zat. Met enerzijds gepaste afstand en anderzijds inlevingsvermogen heeft zij onze kluwen snel en vakkundig ontward.”

Marije van der Waal

“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”

Celine

“Ik heb 17 Juli de sleutel gekregen van ons huis ik en mijn kids zijn jou MEGA dankbaar, dat we dit voor mekaar gekregen hebben. We zijn nu druk aan het klussen en ik denk dat we er volgende week of die week erop intrekken. EEN DIKKE KNUFFEL VAN ONS, Groetjes ” Celine

Piet

“Ik heb het ervaren als positief en onafhankelijk en er was ruimte voor emotie.”