Ga naar de inhoud
Mediator Rotterdam

Mediation in Rotterdam

Wijnhaven 36, 3011 WS  Rotterdam

(uitsluitend op afspraak)

Ma t/m za: 09.00 – 20.00 uur

Philip-van-Vlokhoven

Philip van Vlokhoven

ADR Register Mediator / ScheidingsSpecialist / Lid van ScheidingsWijze

Certificaten-Claudia-van-Braak

Mediator/Scheidingsspecialist Rotterdam eo

Gaan jullie uit elkaar en weet je niet wat je allemaal moet regelen?

Scheiden Rotterdam, staat klaar om alle vragen te beantwoorden en meer uitleg te geven over alle zaken die bij een scheiden geregeld moeten worden.

Het is vaak lastig om een knoop door te hakken en de keuze te maken om te gaan scheiden. Je ziet wellicht door de bomen het bos niet meer en je weet niet waar je moet beginnen. Emoties kunnen hoog oplopen, waardoor er nog meer onderlinge spanningen zijn.

Al deze zorgen kunnen het scheiden erg moeilijk maken, maar je hoeft het gelukkig niet alleen te doen. Scheidingswijze[n] is een landelijke organisatie, die jullie scheiding van A tot Z regelt en ervoor zorgt dat al jullie zorgen en wensen geregeld worden.

Regel in Rotterdam de scheiding zonder ruzies

Scheiden Rotterdam zorgt er samen met jullie voor dat de scheiding niet escaleert. Ons team bestaat uit zeer ervaren mediators/ scheidingsspecialisten met veel kennis over het hele scheidingsproces en alles wat daarbij op je pad komt. We luisteren aandachtig naar jou en je aanstaande ex-partner, waarbij jullie ook meer begrip krijgen voor elkaars standpunten. Dit stelt jullie in staat om goed met elkaar te kunnen onderhandelen, zodat er betere afspraken op tafel komen. Het is belangrijk dat jullie samen op één lijn komen, zodat je scheiding goed verloopt en je straks niet in de rechtbank je geschillen hoeft uit te vechten. Dat is het mooie aan scheidingsmediation: uiteindelijk creëer je samen een win-win situatie, daar waar een rechtszaak uiteindelijk altijd een verliezende partij oplevert.

Scheiding stappenplan/checklist

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het proces van scheiden op overzichtelijke wijze op een rijtje gezet. Stap voor stap zorgt Scheiden Rotterdam ervoor dat alles geregeld wordt en bieden ze ondersteuning, daar waar jullie het nodig hebben.

Natuurlijk begrijpen we dat jullie al genoeg aan je hoofd hebben, daarom helpen we jullie graag en wijzen je de weg.
De afspraken, die jullie samen gemaakt hebben rondom o.a. alimentatie, verdeling van de woning, eventuele schulden, pensioenen en de inboedel, leggen we vast in een echtscheidingsconvenant.

Als jullie daarnaast nog samen kinderen hebben, moet er natuurlijk een ouderschapsplan opgesteld worden. Dit is bij een echtscheiding wettelijk verplicht. Vaak merken we in de praktijk dat veel ouders het fijn vinden als wij daar een helpende hand in bieden, zodat het ouderschapsplan toekomstbestendig is en later niet voor discussies gaat zorgen. Uiteraard is het natuurlijk ook prima als ouders daar zelf veel in willen doen.

Contact opnemen

Hebben jullie hulp nodig bij jullie scheiding? Neem dan contact op met ons team Scheiden Rotterdam. Wij denken graag met jullie mee en nodigen jullie dan ook in eerste instantie uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je kunt je scheiding maar één keerregelen, dus zorg ervoor dat je dit zo goed mogelijk doet. Een scheiding is niet alleen het afronden van het verleden, maar ook het begin van een nieuwe start!

Wie nu verstandige keuzes maakt, heeft daar straks profijt van.

Gratis informatiegesprek

Meer informatie? Neem telefonisch contact op of vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Gratis informatiegesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ScheidingsWijze ervaringen

Wat zeggen anderen
Bekijk alle ervaringen

Michele

“Kennis betekent ook weten wat je niet weet. De consulent ging op geen enkel moment de competenties te buiten en gaf duidelijk aan wanneer ruggespraak nodig was. Dus nee, geen suggesties. Ik heb nu al mensen die zelf aan het modderen waren met onze mediator jaloers gemaakt. De notaris vroeg ons wie had geholpen met het convenant (en het ouderschapsplan), het was een van de betere die hij ooit had gezien. De gestructureerde aanpak van Miranda paste erg goed bij de situatie waar wij in zaten/ ik zat. Met enerzijds gepaste afstand en anderzijds inlevingsvermogen heeft zij onze kluwen snel en vakkundig ontward.”

Marije van der Waal

“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”

Celine

“Ik heb 17 Juli de sleutel gekregen van ons huis ik en mijn kids zijn jou MEGA dankbaar, dat we dit voor mekaar gekregen hebben. We zijn nu druk aan het klussen en ik denk dat we er volgende week of die week erop intrekken. EEN DIKKE KNUFFEL VAN ONS, Groetjes ” Celine

Piet

“Ik heb het ervaren als positief en onafhankelijk en er was ruimte voor emotie.”