Ga naar de inhoud
Mediator Zwolle

Mediation in Zwolle

Kamperstraat 35A,  8011 LK  Zwolle

(uitsluitend op afspraak)

Ma t/m za: 09.00 – 20.00 uur

Vanessa Vinke - Scheidingswijze

Vanessa Vinke

Mediator / Scheidingsexpert ScheidingsWijze

Certificaten Vanessa Vinke

Scheiding in Zwolle

Als je denkt aan scheiden, dan komt er veel op je af.

Misschien wel teveel. Het is moeilijk om te overzien wat er allemaal moet gebeuren. Waar ga je wonen? Waar gaan de kinderen wonen? Omgangsregeling voor de kinderen of co-ouderschap? Moet je de woning verkopen? Gevoelens als angst, boosheid, twijfel, verdriet en frustratie zijn heel normaal

Duidelijk, professioneel en snel

Een succesvolle scheiding vraagt om duidelijkheid, structuur en overleg. Snel duidelijkheid krijgen hoe jullie er financieel voor staan, wie kan in het huis blijven wonen, een ouderschapsplan en natuurlijk een duidelijke en uitgebreide alimentatieberekening waar ook bezittingen en schulden in worden meegenomen. Jullie weten dan precies wat jullie beiden netto per maand overhouden na een eventuele scheiding.

Echtscheidingsspecialist Zwolle e.o.

Vanessa Vinke is jullie mediator, tevens echtscheidingsspecialist in Zwolle en omstreken en helpt u door in de wirwar van emoties en praktische problemen de rode draad in beeld te houden. Als mede-eigenaar van ScheidingsWijze[n] is zij onderdeel van het netwerk van ervaren echtscheidingsprofessionals in Nederland waar de klanten op kunnen bouwen.

Scheiden met mediation

Als je in de toekomst met elkaar verder wilt – of moet, als ouders – dan is mediation een investering in de relatie. Maar ook als je niets meer met elkaar te maken wilt hebben, biedt mediation je de mogelijkheid om de relatie netjes te beëindigen en ruimte te maken voor een nieuw begin!

De essentie van mediation is dat jullie, als deelnemers zelf de regie hebben over de uitkomst van jullie scheiding. Dus niet een rechter bepaalt hoe jullie scheiding eruit ziet maar jullie zelf!

Scheiden van A tot Z

Ik begeleid jullie scheiding van A tot Z. Van een eerste gesprek tot het indienen van het convenant en ouderschapsplan bij de rechtbank (via onze advocaat). Dit is inclusief, indien gewenst,  een deskundige berekening van eventuele kinderalimentatie, partneralimentatie en een vermogensopstelling.

Betrouwbaar en vertrouwd

Bij een scheiding staat alles op zijn kop. Je kunt hierbij rekenen op de betrouwbaarheid en onze deskundigheid.

Gratis informatiegesprek

Meer informatie? Neem telefonisch contact op of vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Gratis informatiegesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ScheidingsWijze ervaringen

Wat zeggen anderen
Bekijk alle ervaringen

Michele

“Kennis betekent ook weten wat je niet weet. De consulent ging op geen enkel moment de competenties te buiten en gaf duidelijk aan wanneer ruggespraak nodig was. Dus nee, geen suggesties. Ik heb nu al mensen die zelf aan het modderen waren met onze mediator jaloers gemaakt. De notaris vroeg ons wie had geholpen met het convenant (en het ouderschapsplan), het was een van de betere die hij ooit had gezien. De gestructureerde aanpak van Miranda paste erg goed bij de situatie waar wij in zaten/ ik zat. Met enerzijds gepaste afstand en anderzijds inlevingsvermogen heeft zij onze kluwen snel en vakkundig ontward.”

Marije van der Waal

“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”

Celine

“Ik heb 17 Juli de sleutel gekregen van ons huis ik en mijn kids zijn jou MEGA dankbaar, dat we dit voor mekaar gekregen hebben. We zijn nu druk aan het klussen en ik denk dat we er volgende week of die week erop intrekken. EEN DIKKE KNUFFEL VAN ONS, Groetjes ” Celine

Piet

“Ik heb het ervaren als positief en onafhankelijk en er was ruimte voor emotie.”